Efter lang tids hårdt arbejde er vores App, Fleap nu endelig ude! Så hvis du elsker loppemarkeder og genbrug, så er den lige noget for dig.

Elsker du loppemarkeder og genbrug? Fleap er en spritny iPhone app, der hjælper dig med at finde vej til loppeguldet. Vi har i de sidste 4 måneder arbejdet på at udvikle den og nu er den endelig klar til at se dagens lys. I Fleap kan man finde, oprette og dele markeder med andre loppegængere, og den viser desuden vej til de omkring 1000 genbrugsforretninger, der findes i Danmark.

Der vil komme mange nye features i fremtiden og I kan alle hjælpe os ved at “Like” og dele denne post og ikke mindst hente Appen, som er helt gratis og uden reklamer! 

I Fleap’s tidlige dage har vi brug for jeres hjælp med at få alle loppemarkeder i Danmark på kortet. Så hvis du kender til et marked, som ikke er oprettet i Appen endnu, kan du selv oprette det og derved hjælpe andre med at finde det. Oprettelser er helt gratis, kræver ingen brugerprofil og tager kun et øjeblik.

I kan følge med på Fleap’s Facebookside , hvor der vil være masser af nyt om Appen i fremtiden. Vi glæder os desuden til snarest at have Android- og web-versionen klar, så alle kan få glæde af loppemarkeder og genbrug med Fleap.